Kvinna i digitalt möte
Digital medlemsfika

Geoforum Sverige bjuder in till medlemsfika! Här finns det chans för er medlemmar att träffas digitalt och prata om stort och smått med koppling till er verksamhet. Passa på att ta med dig en aktuell fråga som du vill diskutera med andra i liknande roller!

Datum: 28 januari, 23 februari, 23 mars, 28 april och 31 maj 2021
Tid: kl. 15.00–16.00
Plats: Zoom

Arbetet från hemmakontoret fortsätter för de flesta av oss, fysiska träffar och konferenser lyser med sin frånvaro och alla intressanta webbinarier fyller bara en del av det vi nu går miste om. De spontana samtalen som vi normalt har när vi springer på varandra – vid kaffemaskinen och på konferenser – det försöker vi erbjuda i ett digitalt format. Välkommen till Geoforum Sveriges medlemsfika! 

Så här går det till på medlemsfika

Vi ansluter till mötet i Zoom, hälsas välkomna av gruppens moderator och får en kort introduktion. Därefter kommer vi att köra diskussioner enligt Open Space, vilket innebär att ni som deltar som bestämmer vad vi ska prata om. Vi sätter upp ett antal digitala grupprum, och du kan ge förslag på diskussionsämne för ett av dem. Du kan också skicka in förslag på ämne i samband med din anmälan.

Ämnet kan vara en aktuell fråga för geodatasektorn eller något du jobbar med och funderar på just nu, som du vill passa på att diskutera med andra.

Under gruppdiskussionerna kan du, när du vill, hoppa över till ett annat grupprum och diskutera ett nytt ämne.

I slutet återsamlas vi i helgrupp och gruppansvarig berättar kort vad som diskuterades. Den som föreslagit ett ämne är gruppansvarig. 

Hoppas vi ses! Ju fler vi är desto roligare blir det, så tipsa gärna dina kollegor. 

Välkommen!

Alla anställda i en organisation som är medlem i föreningen är välkomna att delta. Här ser du medlemmar i Geoforum Sverige. Är din organisation inte medlem än? Vi välkomnar alltid nya medlemmar – läs om medlemskap i Geoforum Sverige.

Moderator för vårens sista medlemsfika, den 31 maj, är Patrik André, verksamhetsutvecklare inom Skogsstyrelsen och en av Geoforums nya styrelseledamöter.

Anmälan

Välkommen till kommande medlemsfika! Länk till Zoom-mötet mejlas ut en dag i förväg.

 

Här kan du ta del av Geoforum Sveriges personuppgiftspolicy