Smart Built Environment profilbild
Ny utlysning från Smart Built Environment öppnar 9 mars

Den femte utlysningen från Smart Built Environment öppnar 9 mars. Denna gång kommer 6 miljoner kronor att fördelas på projekt som handlar om digitaliseringens affärsmodeller, risker och incitament. Det strategiska innovationsprogrammet ser gärna företag som sökande men välkomnar också andra sökandegrupper som kan titta på nya processer, roller, mervärden och värdekedjor. 

Torsdagen den 8 mars arrangeras ett frukostseminarium där du får veta mer om utlysningen och om Smart Built Environment. I samband med seminariet hålls en inspirationsföreläsning om digital transformation med Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från projektet Leda digital transformation.

Utlysningen stänger i början av maj och beslut kommer i slutet av juni. Detta är den sista planerade utlysningen inom nuvarande programperiod. Här kan du läsa om tidigare utlysningar och hur man ansöker.

Vill du veta mer om Smart Built Environment, se den nyframtagna filmen om syftet med det strategiska innovationsprogrammet och varför det är hög tid att engagera sig.