banner för drönarkonferensen UAS Forum 2019
UAS Forum 2019 – Sveriges största drönarkonferens

Framtidens teknik är redan här

Drönare är en snabbt växande "bransch" som påverkar allt från stadsbyggande och transport till säkerhet och skogs- och jordbruk. 

I år samarbetar Geoforum Sverige med UAS Forum och BIM Alliance för att arrangera Sveriges största konferens om drönare. Genom detta samarbete kan vi erbjuda en unik mötesplats för alla aktörer inom drönarområdet.

Välkommen till UAS Forum 2019 – Sveriges största konferens om drönare!

Mötesplatsen kommer att innehålla en konferens och en utställning. Temat för konferensen är: Framtidens teknik är redan här.

TID: 5-6 november 2019
PLATS: Linköping Konsert & Kongress, Linköping

Konferensprogram

Med över 30 programpunkter bjuder vi in dig till två dagars lärande och inspiration i en snabbt växande bransch som påverkar allt ifrån stadsbyggande och transport till säkerhet och skogs- och jordbruk.

Framtidens teknik är redan här; drönare används idag i flera företag, kommuner och statliga myndigheter för att effektivisera datainsamling. Programmet har därför fokus på nyttan av att använda drönarsystem i olika delar av samhället. 

Första konferensdagen erbjuder ett gemensamt program för alla deltagare. Andra dagen hålls två parallella spår med fördjupning.

Tillsammans med BIM Alliance planerar Geoforum för ett spår om datainsamling med drönare inom samhällsbyggande. Här får du ta del av goda exempel på hur man idag jobbar med drönare inom fysisk planering, projektering, byggande och förvaltning. Det innebär självklart också insamling av geodata. 

programmet knapp

Utställning

I utställningen på UAS Forum möter du företag och organisationer som visar upp det allra senaste. Utställningen är öppen under konferensens första dag, den 5 november.

Din organisation är välkommen att delta som utställare! 

Som utställare har ni chans att synas lite extra, inte bara i utställningen utan även från en scen under lunchpausen. Här kan ni presentera era spännande lösningar och tjänster. Den pitch ni håller presenteras också i programmet. 

Läs mer om att delta som utställare

Välkommen till givande dagar!

UAS Forum 2019 är den självklara mötesplatsen för alla som använder eller funderar på att använda drönare i sin verksamhet. Räkna med att det blir två intensiva dagar som ger dig ny kunskap, inspiration och givande möten med andra som jobbar med drönare.

Tisdagen den 5 november kan du också gå på en nätverksmiddag med chans till mer mingel.

Välkommen!

anmälan knapp

Program och den senaste informationen finns på webbplatsen för UAS Forum 2019: uasforumsweden.se

UAS Forum 2019 ersätter Geoforum Sveriges annars årliga konferens Drönare för datainsamling.