Quantcast

Mohammad BagherbandiMohammad Bagherbandi är ny professor i geomatik vid akademin för teknik och miljö på Högskolan i Gävle. En stor del av hans forskning handlar om att studera massförändring, postglacial landhöjning och havsnivåns förändringar.

Inom lantmäteriteknik fokuserar Mohammad sin forskning mot datafångst och geodata-kvalitet för kartläggning, 3D-modellering och deformationsövervakning av anläggning och byggnader med hjälp av geodetiska sensorer, till exempel satellitnavigeringssystem (GNSS).

Läs mer om Mohammad Bagherbandi

 

dan sturkDan Sturk är ny gruppchef IT och verksamhetskonsult inom organisation, utveckling och ledning hos Agima Management AB. Dan har 30 års erfarenhet av affärsutveckling, verksamhetsutveckling, effektivisering, digitalisering och förändringsprojekt. På Agima kommer Dan genomföra uppdrag med fokus på digital transformation, ledarskaps- och organisationsutveckling, krav- och verksamhetsanalyser samt projektledning. Med sitt team i Stockholm kommer Dan bygga vidare på Agimas IT-satsning.

 

manuel larssonManuel Larsson har i februari startat sin anställning på Agima Managements stockholmskontor. Manuel har flera års erfarenhet från olika kommunala verksamheter i roller som GIS-specialist och GIS-ingenjör och har stor kunskap om politiskt styrda organisationer.

Manuel arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS och samhällsbyggnad. Han drivs av att vara med och utveckla samhället och ser effektiviseringsmöjligheter med användning av GIS i samhällsbyggnadsbranschen.

Visa mer

Nyheter i media

Hittade inte flödet

nyhetsbrev 580

 lediga jobb banner 580

Följ oss

linkedin logo 70 twitter logo slideshare logo