dan sturkDan Sturk är ny gruppchef IT och verksamhetskonsult inom organisation, utveckling och ledning hos Agima Management AB. Dan har 30 års erfarenhet av affärsutveckling, verksamhetsutveckling, effektivisering, digitalisering och förändringsprojekt. På Agima kommer Dan genomföra uppdrag med fokus på digital transformation, ledarskaps- och organisationsutveckling, krav- och verksamhetsanalyser samt projektledning. Med sitt team i Stockholm kommer Dan bygga vidare på Agimas IT-satsning.

 

manuel larssonManuel Larsson har i februari startat sin anställning på Agima Managements stockholmskontor. Manuel har flera års erfarenhet från olika kommunala verksamheter i roller som GIS-specialist och GIS-ingenjör och har stor kunskap om politiskt styrda organisationer.

Manuel arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS och samhällsbyggnad. Han drivs av att vara med och utveckla samhället och ser effektiviseringsmöjligheter med användning av GIS i samhällsbyggnadsbranschen.

anneli wallgrenAnneli Wållgren är ny verksamhetsutvecklare inom IS/IT på Agima Managements jönköpingskontor. Anneli har drygt 20 års erfarenhet inom IT-området och är certifierad Scrum Master samt certifierad inom ITIL. Anneli genomför uppdrag inom bland annat ITIL, processutveckling, projektledning, krav- och behovsfångst, verksamhetsutveckling och som interim ledare.

sweco christoph kircherChristoph Kircher är ny gruppchef inom IT för samhällsutveckling på Sweco Position i Stockholm. Han kommer närmast från Esri Sverige där han arbetade som konsult och GIS Solution Architect. Christoph har flera års erfarenhet som konsult och projektledare inom GIS och samhällsutveckling. På Sweco Position kommer han tillsammans med sin grupp att bygga den digitala framtidsinfrastrukturen vad gäller digitalisering samt utveckling av smarta städer & samhällen med hjälp av geografisk IT.
Visa mer