KreGIS logotyp
KreGIS ny medlem

Vi kan nu presentera KreGIS AB som ny medlem i Geoforum Sverige. Jan-Eric Oskarsson driver enmansföretaget som ger stöd, utbildning, analyser och effektiva lösningar inom geodata och GIS. Inom Nationell vägdatabas (NVDB) samt väg- och järnvägsinformation finns spetskompetensen. KreGIS mission är att medverka till ett hållbart samhälle med säkra resor och transporter, minskade utsläpp och effektivare resursanvändning.

Här svarar Jan-Eric på varför KreGIS har gått in som medlem.

Vad fick dig att välja att bli medlem i Geoforum Sverige?

− Jag valde att bli medlem i Geoforum Sverige för att jag tycker det är viktigt att det finns ett levande forum som har möjlighet att lyfta fram frågor inom geodataområdet och visa på nyttorna samt att påverka samhället och dess beslutsfattare. Dessutom anser jag att det är viktigt med ett forum där vi som är verksamma inom geodataområdet kan diskutera nuvarande och framtida frågor, samverka och lära av varandra.

Vilken fråga tycker du är viktigast att Geoforum Sverige arbetar med?

kregis jan eric oskarsson − Den absolut viktigaste frågan för Geoforum tycker jag är att lyfta fram Geodataområdet, visa på nya tekniker och de nyttor som geodata kan tillföra samhället, men också att påverka samhällets beslutsfattare.

Läs mer om KreGIS

Här hittar du Geoforum Sveriges alla medlemmar.