Kraftsamling AI: Berättelsen så här långt

Från 31 Augusti, 2022 09:30 till 31 Augusti, 2022 15:00

Arrangör: Kraftsamling - AI i samhällsbyggandet och AI Arena (Geoforum Sverige, BIM Alliance och Future Position X) Plats: Digitalt

Nu har projektet Kraftsamling AI varit igång ett tag och vi vill dela med oss av lärdomar till sektorn - välkomna till en heldag om AI!


Vad görs inom AI inom samhällsbyggnadssektorn? Vilka affärs- och samhällsnyttor bidrar AI-lösningar till? Vad funkar bra och var finns utmaningarna? Vad kan vi som organisationer och individer lära av varandras erfarenheter för att faktiskt komma igång med AI?

Kraftsamling - AI i samhällsbyggandet bjuder in till en heldag med fokus på tillämpad AI inom samhällbyggnadssektorn där behovsägare och AI-specialister delar med sig av faktiska lärdomar och erfarenheter. Eventet riktar sig till aktörer inom samhällsbyggnadssektorn som vill komma igång med sin AI-resa och göra det på ett sätt som genererar största möjliga affärs- och samhällsnytta.

Kraftsamling – AI i samhällsbyggandet är en strategisk satsning inom innovationsprogrammet Smart Built Environment. Geoforum Sverige är med och driver ett av delprojekten. Tillsammans med BIM Alliance och Future Position X utvecklar vi mötesplatsen AI Arena.

Läs mer och anmäl dig här